dimecres, 2 de novembre del 2011

EUiA de Barberà celebra l'aprovació d'una nova moció en contra dels desnonaments

Al darrer ple municipal del mesd'octubre va ser aprovada una moció (per tots els grups a excepció del PP, que es va abstenir) en que l'Ajuntament s'oposava als desnonaments i es comprometia a prendre mesures per millorar l'assistència a les famílies i persones afectades per les execucions hipotecàries.

Com no podia ser d'una altre manera, Esquerra Unida i Alternativa de Barberà valora molt positivament aquesta decisió. En primer lloc pel contingut de la mateixa moció, que amplia una moció similar que es va presentar i aprovar el passat mes de febrer.

I en segon lloc, i més enllà del contingut, pel fet de que és la primera vegada que una moció és presentada per una entitat, el Comitè Barberenc en Defensa dels Drets Socials, i no per un dels grups municipals. Aquesta és una bona notícia ja que introdueix directament una iniciativa populars a la dinàmica de l'Ajuntament, i suposa obrir una via de participació ciutadana en els assumptes municipals. Donem l'enhorabona al Comitè per la feina feta i l'animem a continuar l'important tasca que estan duent a terme de mobilització i agitació en defensa dels drets socials a la nostra població.

Per la nostra banda, vetllarem des del nostre grup municipal pel compliment dels acords de la moció, i continuarem donant suport a les iniciatives ciutadanes amb les coincidim en la defensa dels drets socials i dels serveis públics, que s'estan veient atacats i retallats per les polítiques neolliberals dels governs catalans, espanyols i de l'Unió Europea.

Us deixem l'enllaç del ComitèBarberenc en Defensa dels Drets Socials on podreu trobar més informació de l'aprovació de la moció i el seu contingut.