divendres, 17 de juny del 2011

EUiA crida a participar en les mobilitzacions del 19-J i el 21-J

L’esmena a la totalitat que ICV-EUiA -i d’altres grups- va presentar a uns Pressupostos de la Generalitat 2011 injustos i insolidaris, va ser tombada per CiU i el PP. Aquesta era una esmena a la totalitat amb alternatives per una sortida a la crisi en favor de les persones, la creació d’ocupació i els serveis públics, i amb una fiscalitat progressiva i que faci front al frau fiscal.
 
Per EUiA les mobilitzacions socials i donar alternatives continuen sent necessàries front a les polítiques de CiU i del PSOE, i per avançar en la democràcia. Mobilitzacions i alternatives des dels moviments i  organitzacions socials, des de plataformes i entitats, des dels sindicats i el moviment veïnal, i des de l’esquerra política. Hi ha moltes coses en comú: volem fer front a les retallades, canviar les polítiques, defensar drets i aprofundir en la democràcia.
 
És des d’aquesta voluntat unitària, de trobada i de coincidències amb la mobilització i les alternatives que EUiA participarà en les manifestacions del 19-J i el 21-J. Les manifestacions del 19-J convocades pel moviment 15-M, un moviment amb propostes i que no es pot criminalitzar per un fets rebutjables d’una minoria violenta al Parlament. I les mobilitzacions del 21-J, la jornada d’acció europea, convocada pels sindicats. EUiA fa una crida als seus afiliats i afiliades a participar a aquestes mobilitzacions.