dilluns, 11 d’abril del 2011

Finalitzen els tallers del procés participatiu PROPOSTES DES DE L'ESQUERRA

Aquest passat dissabte 9 d'abril va tenir lloc el darrer dels taller previstos en el procés participatiu Propostes des de l'esquerra que s'ha posat en marxa per recollir idees per l'elaboració del programa electoral de la candidatura d'ICV-EUiA en les properes eleccions municipals de Barberà del Vallès.

En el conjunt dels 4 tallers realitzats durant les darreres dues setmanes, s'han recollit 85 propostes, fetes per persones, amb i sense afiliació política, que han aportat les seves idees i punts de vista bé en els tallers, o bé per correu electrònic.
Aquestes propostes d'esquerres, agrupades en 4 eixos - un per taller-, abasten tots els aspectes de la polítiques i la gestió municipal, des de la resposta a la situació de crisi econòmica, fins a la implantació de dinàmiques participatives, passant per la educació ambiental i comunitària, o la municipalització dels serveis públics dependents de l'ajuntament.
Podeu trobar la totalitat de les propostes recollides en la pàgina dedicada al procés en aquest bloc.

El proper pas serà agrupar-les, sintetitzar-les i prioritzar la seva visibilitat, amb l'objectiu de poder crear un document que es presentarà, es comentarà i serà sotmès a la votació dels participants en una assemblea oberta que tindrà lloc el proper dissabte 16 d'abril, a les 11h, al local d'EUiA de Barberà (Avda. Generalitat 68. Esc A. Ent. 2ª).


El document aprovat, resultat final del procés Propostes des de l'esquerra, serà la base del programa electoral presentat per ICV-EUiA en les eleccions municipals del proper 22 de maig.
 
Convidem a totes les persones d'esquerres a participar en l'assemblea oberta del proper dissabte!