dimarts, 21 de desembre del 2010

EUiA de Barberà tanca l'any amb una assemblea

El passat dia 18 de desembre van reunir-nos els afiliats i afiliades de l’organització per fer una Assemblea i poder discutir i valorar els últims esdeveniments en el context socio-polític i també per marcar-nos objectius i accions a desenvolupar en el proper any. El coordinador local, Jose Luis Rivera, el nostre portaveu a l’Ajuntament va explicar el balanç de la feina feta per l’organització en aquest any que ja s’acaba, tot fent un repàs de les mocions presentades a l’Ajuntament, així com de la valoració del nostre paper a l’institució i també es van enumerar totes les accions portades a terme en el terreny social, com ara l’impuls i la participació del Comitè de suport a la vaga general, les accions portades a terme conjuntament amb d’altres organitzacions de la ciutat o el nostre paper dintre de la Coordinadora per una Altra Festa Major a la ciutat, o l’acte de commemoració de la segona República, entre d’altres.

Després del balanç la Comissió local va explicar el pla de treball que es pretén posar en marxa dintre d’EUiA a Barberà a curt i mig termini. Aquesta és una aposta que pretén contactar amb tot el nostre entorn més immediat, fomentant la transparència i la participació en les propostes que ha de fer la nostra força política.
També es va fer la proposta de les campanyes més immediates a fer: informació del dret a vot a les municipals pels estrangers residents, i recollida de signatures per l’ILP per la retirada de la reforma laboral que han engegat els sindicats majoritaris.
L’assemblea va rebre amb motivació aquesta nova etapa que s’obre, incidint en l’idea, fruit del consens,  que ara son temps d’organització i de molt treball per les esquerres, de cerca d’aliances per poder combatre amb la pedagogia i la nostra alternativa en les propostes, que hi ha una altra manera de fer política i que aquesta és del tot necessària en el temps que corren de retallada de drets socials i laborals.

1 comentari:

Engracia Rivera ha dit...

Que me gusta esta foto, y qué bonita está la sede.

Saludos a todos los camaradas desde Sevilla.