dijous, 30 de gener del 2014

LES ASSEMBLEES DE ICV I EUiA CRIDEN A PARTICIPAR A L' ASSEMBLEA OBERTA "ARA ÉS DEMÀ"

El proper 1 de febrer, la coalició ICV-EUiA convoquem una Assemblea Oberta a la fàbrica Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona. Es tracta d’una trobada oberta a totes les persones i col·lectius que lluiten per una vida digna, per la democràcia i contra les retallades de drets de tots tipus que volen devaluar-nos com a persones lliures i iguals.

En aquesta trobada, per construïr alternatives de present i futur, per sumar totes les lluites i donar esperança al nostre poble, el protagonisme serà col·lectiu. El debat es centrarà en les accions i mobilitzacions prioritàries per plantar cara a la austeritat, i en les estratègies per tal de treballar de manera unitària, posant en valor la diversitat de totes les persones i col·lectius que compartim l’objectiu d’aturar les polítiques de la Troika.



Les assemblees de EUiA i d'ICV de Barberà volen animar a participar d'aquesta trobada als i les activistes, i tota la gent de la nostra població que sumar per crear una alternativa a les polítiques neolliberals. L’Assemblea començarà a les 9 del matí, i a la web www.araesdema.cat podeu trobar-hi més informació, us podeu inscriure-hi, i fer les vostres aportacions al debat. I si voleu ens trobarem de camí a l’Assemblea Oberta, quedarem a l’estació de RENFE de Barberà, a les 8:30h per anar-hi en grup.

És temps d’unitat, de véncer la resignació i lluitar. Us convidem a fer vostra aquesta Assemblea Oberta, per canviar-ho tot, perquè si no hi som tota la gent qui lluitem, qui? Si no és ara, quan? Ara és demà.