dijous, 19 de setembre del 2013

Torna el Ple Obert! demà a les 20h

Demà divendres 20 de setembre torna la trobada mensual del PLE OBERT després de l'aturada de les vacances. Es tracta d'una reunió prèvia al ple  municipal, totalment oberta a entitats i persones, on s'exposarà els temes que hi ha previst tractar i la informació que disposa sobre cadascú d'aquest temes. A més de compartir informació, en aquestes reunions es vol conèixer les opinions i propostes dels i les participants, i es decidirà el posicionament del grup municipal d'ICV-EUiA en cadascú dels punts tractats al ple.

El PLE OBERT tindrà lloc a les 20h al nostre local. Unes hores abans, compartirem l'ordre del dia del ple municipal el divendres al migdia, tan aviat com aquest arribi al grup d'ICV-EUiA.  Per fer-ho, s'utilitzaran les xarxes socials com Facebook i twitter.

Tal i com vam explicar a inicis d'any, amb la proposta de PLE OBERT s'espera superar la rigidesa pròpia d'un ple municipal, i apropar les decisions i debats municipals a les persones i organitzacions afectades i/o interessades. 

Així doncs, si vols dir la teva sobre els temes que tractarà el ple municipal, si tens alguna pregunta o proposta de tema per introduir, t'esperem aquest divendres. I també ens les pots fer arribar via twitter amb el hastag #PleObertBdV o a la nostra pàgina de Facebook 

7è PLE OBERT: Divendres 20 de setembre a les 20h 
al local d'EUiA Barberà 
(Avda. Generalitat 68. Esc. A. Ent. 2a)