dissabte, 17 de novembre del 2012

nota de valoració d'EUiA Barberà sobre la Vaga General del 14N


La vaga general del passat 14 de novembre ha aconseguit l’objectiu d’aturar l’activitat per dir prou a les polítiques d’austeritat, i per reclamar una sortida democràtica i més justa a aquesta crisi-estafa promoguda pels poders financers.

Des d’EUiA de Baberà, volem reconèixer la bona feina feta que Comitè de Vaga General va dur a terme tant durant la preparació, com el mateix 14N. A la nostra ciutat, la tasca del comitè unitari de suport a la vaga ha estat molt profitosa, i s’ha aconseguit un seguiment gairebé total de l’activitat comercial, tant al centre de la ciutat com als diferents barris. Esquerra Unida i Alternativa hem participat en el Comitè, com sempre, al costat d’altres organitzacions i persones de la ciutat, colze a colze i com una organització més. En aquesta ocasió, coincidint la vaga amb la campanya electoral, hem prioritzat, junt amb els companys d’ICV, la tasca unitària de preparació de la vaga.

Volem felicitar les persones que s’han mobilitzat, que han fet vaga no anant a treballar, no consumint, o no obrint el seu establiment. Cada vegada més persones són conscients de la necessitat d’unir forces i fer sentir la veu del 99%, dels treballadors i treballadores, però cal continuar amb aquesta tasca, i cal que més persones i organitzacions treballem unitàriament per oposar-nos a les polítiques d’austeritat, que volen fer-nos callar i pagar aquesta i totes les seves crisis. Hem decidit desobeïr, i ho continuarem fent.

Visca la Vaga General! Visca la Classe Treballadora!