dijous, 8 de novembre del 2012

Comunicat d'EUiA de Barberà sobre la Vaga General del 14 de novembre


Esquerra Unida i Alternativa de Barberà del Vallès dona ple suport a la vaga general convocada pel proper 14 de novembre. Les moltes i cada cop més intenses agressions als drets socials dels i les treballadores, la situació d'emergència social en la que estem entrant com a societat, i el futur de les properes generacions, demanen una resposta social contundent. Entenem que aquesta vaga general ha d'anar més enllà de l'àmbit productiu i laboral, i ha de ser una vaga social i ciutadana, amb múltiples formes de secundar-la i recolzar-la. Els i les treballadores, les persones que patim i paguem els efectes de la crisi, som el 99% , i hem de dir prou al robatori i la injustícia a la que ens esta sometent l'1% dels poderosos, els grans empresaris i els representants del poder financer.

Els i les membres de l'assemblea local d'EUiA hem decidit que treballarem fermament per contribuir a l'èxit de la vaga general. Durant els dies previs informarem dels motius de la vaga, participarem de l'activitat del comitè de vaga, i durant la jornada de vaga, formarem part dels piquets informatius que tindran lloc a la nostra ciutat.

Tot això no ho farem pas soles. Som moltes les persones i organitzacions que treballem per fer d'aquesta Vaga General un crit de protesta i de desig d'un canvi de model socioeconòmic, d'una ruptura democràtica que posi el poder al servei del poble i no dels banquers, i que a Barberà ens estem organitzant en un comitè unitari de suport a la vaga. Des d'EUiA de Barberà animem a tota la població a participar-hi activament, a través del Comitè de Vaga General de Barberà, d'aquesta mobilització social, laboral i ciutadana. Cridem a tots els barberencs i barberenques a fer vaga, de treball i de consum, i a sumar-se als piquets informatius i les manifestacions que es faran el 14N.

Visca la Vaga General!
Visca la classe treballadora!