dimarts, 11 de setembre de 2012

Marxa a Madrid el 15 de setembre

El dissabte 15 de setembre tindrà lloc a Madrid una mobilització massiva per reclamar un canvi en les polítiques socials i econòmiques del Govern Espanyol. Us deixem la informació tant de la manifestació com de com poder assistir-hi, extreta de la web de CCOO, i us animem a participar-hi.


Anem tots i totes a Madrid el dia 15 de setembre a la gran mobilització per denunciar les polítiques d'austeritat i les retallades socials i laborals aplicades pels governs, convocada per CCOO, UGT i un gran nombre d’organitzacions i col•lectius socials. Ja us podeu apuntar als autocars que sortiran des de diferents punts de Catalunya el 14 de setembre per la nit (en breu informarem dels punts de sortida), trucant als diferents telèfons de les seus de CCOO arreu de Catalunya

Aquest acte es finançarà amb uns bons d’ajut de 10 euros. Ja es coneix el format de la mobilització del 15s que començarà entre les 9 i les 10 del matí amb una marxa de quatre columnes formades pels diferents col•lectius vinguts d’arreu de l’estat. Aquestes columnes sortiran de diferents punts de Madrid i acabaran confluint a les 12 hores en una gran concentració a la Plaça de Colón. 

El passat 25 de juliol es va fer una cimera d'entitats socials a Madrid que va acordar convocar una gran marxa massiva a Madrid, el dissabte 15 de setembre de 2012, per evidenciar la crítica a tanta injustícia.

No hi falteu!