dissabte, 14 de gener del 2012

El President Mas, entre retallada i retallada, visita Barberà.

El President de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat aquest divendres la nostra ciutat. En la seva agenda estava la visita a una empresa local, i un acte institucional a l'Ajuntament, en què ha signat el llibre de la ciutat.

Esquerra Unida i Alternativa de Barberà del Vallès ha participat en la concentració ciutadana, que mitjançant una convocatòria urgent, ha aplegat un centenar de barberencs i barberenques a la Plaça de la Vila, per demostrar que no estem d'acord amb les retallades de Mas i el seu govern, que recentment ha donat suport parlamentari a les mesures de Mariano Rajoy.

Igualment, els regidors del nostre grup municipal, ICV-EUiA, no han participat en l'acte institucional. En un moment en què els governs de dretes de CiU i PP retallen els drets de la ciutadania, la autonomia local i la qualitat dels serveis públics, els representants municipals han d'estar amb el poble, reclamant les aportacions de la Generalitat als serveis sanitaris i educatius, que han patit retallades greus en el mandat del President Mas.