dilluns, 23 de gener del 2012

Artur Mas i les retallades a Barberà

Les mesures “contra la crisi” del Governs Neoliberals de CiU, PP i Europa arriban a Barberà:
Començarem per Salut, la primavera va portar el tancament de les urgències de Badia, l’estiu la suspensió de l’atenció primària al CAP Rosa dels Vents i la disminució del servei d’ambulàncies.
Continarem per Educació, el mes d’agost coneixem la retallada que pateixen les subvencions de la Generalitat per Llars d’infants, Escola de musica i Menjadors escolars. I continua pendent de solucionar en pressupostos la construcció del Marta Mata.
Que dir del treballadors públics? Baixades de sou, retard de pagaments, no es cobreixen les baixes laborals...i encara sentim desde les institucions que aquestes retallades no afectan a la qualitat dels serveis.
O dels quasi 5 milions d’euros que la Generalitat deu al nostre municipi i que posen en greus problemes els propers pressupostos.

I arriba el 13 de Gener de 2012...,
el President de la Generalitat programa inesperadement una visita institucional a l’Ajuntament de Barberà i tot el Consistori i forçes polítiques del municipi, excepte ICV-EUiA, el reben amb els braços oberts per que signi el Llibre d’Honor de la nostra ciutat. Sobren comentaris, i segons el nostre parer, falten reflexions individuals perquè la resignació no és una bona opció.
Reflexions que sí van fer les quasi cent persones que també el van rebre a la Plaça de la Vila fent soroll; per recordar-li que no estem d’acord amb aquestes mesures i que es possible sortir de la crisi amb altres polítiques. Felicitats als que vam ser en cos i/o ànima.

Article que apareixerà al proper número de la revista "El paper de l'Esquerra"