dilluns, 21 de març del 2011

Xerrada-debat sobre la situació a la sanitat pública

Un dels sector on més evident s'està fent la retallada pressupostària del nou govern català és el de la Salut. A més de mesures com el copagament, el tancament de quiròfans a les tardes, o la paralització de la construcció del Hospital Ernest Lluch, la sanitat pública es troba en perill per les retallades i per la promoció que s'està fent de les mútues, en el que suposa una aposta pel sistema privat, que fa de la salut de les persones un negoci.

Novament veiem com la crisi econòmica serveix d’excusa per prendre decisions polítiques i econòmiques en què acabem pagant els i les treballadores. La majoria de la gent no tenim recursos per poder pagar les mútues i els hospitals privats, i no ens interessa promocionar-los. Ens interessa un sistema públic i universal de salut.





  


Per parlar de tot això, i explicar-nos com s'estan organitzant des de la plataforma DEMPEUS per la Salut Pública, el dimecres 23, a les 19h, ens acompanyarà en Toni Barbarà, metge de professió. La xerrada tindrà lloc a la seu de l'Associació de Veïns de Can Llobet-Eixample (c/Enric Granados 68)

Us convidem a assistir i participar en el debat.

Salut!