dimecres, 23 de març del 2011

Es presenta el procés participatiu PROPOSTES DES DE L'ESQUERRA per fer el programa electoral d'ICV-EUiA de Barberà per les eleccions municipals

El proper 22 de maig tindran lloc les properes eleccions municipals, i tant EUiA com ICV volem aportar propostes d'esquerres que ajudin a millorar Barberà, i que permetin fer front a la crisi amb les millors condicions possibles. Des de l'espai d'esquerra transformadora que representem, la coalició ICV-EUiA defensem i practiquem la participació ciutadana.
Per aquest motiu hem decidit obrir el nostre procés de debat i redacció programàtica a totes les entitats i persones que s'identifiquin amb els valors de l'esquerra, i que hi vulguin participar, i posem en marxa unes jornades per facilitar i motivar aquesta participació.

Sota el nom de “Propostes des de l'esquerra”, iniciem a Barberà, el proper dissabte 26 de març (12h. Biblioteca Esteve Paluzie), un procés que té com objectiu recollir idees i propostes, però també donar solució a les preocupacions, queixes i opinions diverses sobre la situació real de la nostra ciutat. A partir de les propostes i mesures resultants d'aquest procés, bastirem la base del programa de la nostra acció política i social pels propers quatre anys.

Les jornades “Propostes des de l'esquerra” es concretaran en una trobada oberta inicial en la que es presentarà el procés, les seves intencions, i el plantejament que fa la coalició ICV-EUiA per les properes eleccions municipals, i que servirà per recollir les primeres impressions i propostes genèriques dels i les participants.


Posteriorment, s'organitzaran quatre jornades programàtiques obertes a tota la població. Aquestes jornades, amb format de tallers participatius, serviran per debatre, recollir i acordar propostes sobre diferents aspectes de la realitat de Barberà. Cada jornada agruparà varies temàtiques, agrupades en quatre eixos. Els diferents temes es treballaran tant en base a propostes genèriques i concretes, com transversalment des de la perspectiva d'alguns col·lectius com el jovent, la gent gran o les persones discapacitades.

Finalment, tindrà lloc un assemblea, també oberta, on es posarà en comú el resultat dels tallers, i es sotmetrà a votació dels i les participants el document base pel programa electoral per les eleccions municipals.
Totes les jornades, excepte la presentació, tindran lloc al local d'EUiA de Barberà (Avda. De la Generalitat 68. Esc. A. Ent. 2ª), així com als tallers que es faran a les 19h els dimecres, i a les 11h els dissabtes.

Us hi esperem!


2 comentaris:

Ibericus ha dit...

La coalició EUiA+ICV es mantindrà? ICV ha explicat per què és a favor de la invasió otànica de Líbia? Gràcies.

EUiA Barberà ha dit...

Hola Ibérico,

Per nosaltres, EUiA de Barberà, la Coalició amb ICV continua sent una aposta vàlida, doncs tenim moltes més qüestions en comú que diferències (que també hi ha). Amb la retallada de drets i l'ofensiva del capitalisme que estem vivint, creiem que és més necessari que mai sumar esforços i treballar en aquells espais que es pugui coincidir, amb ICV, i tant de bó amb més gent!

Sobre el tema de Líbia, suposem que trobaras la justificació d'ICV a la seva plana web. EUiA i IU s'han posicionat clarament en contra de l'intervenció militar, i apostant per una solució negociada del conflicte.

Moltes gràcies pel teu comentari!