dimarts, 8 d’abril del 2014

Continuen les activitats de les Jornades Republicanes

Un cop feta la primera activitat de les jornades, la paradeta republicana del passat cap de setmana. En els propers dies continuen les Jornades Republicanes que hem preparat des d'EUiA de Barberà.

Avui mateix es podrà visitar l'exposició sobre la quotidianitat durant la segona república, a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie.


El divendres 11 d'abril serà el torn del debat i la reflexió, amb la taula rodona "L'Alternativa Republicana", a la que en Joan Mena (diputat d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, i ex-professor de secundària a l'IES Can Planas) i l'Albert Escusa (de Ciutadans per la República) ens parlaran de la vigència dels valors republicans a la societat actual. A les 19h a la mateixa sala de la Biblioteca Salvador Allende.

I per últim, el mateix 14 d'abril, dia de commemoració de la proclamació de la segona República, es convida a tothom a assistir a la concentració a la Pl. Sant Jaume (18h) de Barcelona, i a penjar la bandera republicana als balcons i finestres de la nostra població. 
Per recordar la segona i reivindicar la tercera, també animem a que les tricolors es pengin també a les xarxes socials, fent servir el hastag #BarberàRepublicana per enviar fotografies de les banderes penjades als balcons de Barberà.