divendres, 18 d’abril de 2014

Arriba el Sopar del Primer de Maig d'EUiA Barberà (25 abril)

El proper proper divendres 25 d'abril EUiA de Barberà celebrarem el 4t Sopar del Primer de Maig. 


Aquest sopar és la cita anual d'EUiA de Barberà, en la que volem que es trobi tant l'afiliació com els amics i amigues d'EUiA de Barberà, en un ambient distés i que convidi a continuar treballant per transformar la societat.

L'acte, a més de per sopar en bona companyia, servirà per fer repàs de la feina feta durant el darrer any, analitzar breument la situació social actual. A més, com a tema específic de l'acte d'enguany, volem commemorar els 40 anys de la Revolució dels Clavells a Portugal, com a exemple de la ruptura democràtica que ens cal a Europa per trencar amb els dictats de la Troika i la seves polítiques de saqueig, que ens estan empobrint dia rere dia a la classe treballadora.

A més, pel Sopar del Primer de Maig del 2013 comptarem amb la presència de la Marga Ferré, responsable de programes d' IU, i  la Núria Lozano, candidata d'EUiA a les eleccions europees del 25 de maig, que en acabar el sopar dirigiran unes paraules als i les assistents.

Esteu convidats i convidades! Us esperem!

Per confirmar la vostra assistència podeu enviar un correu electrònic a l'adreça euiabarbera@gmail.comSalut i visca el 1 de maig!