dimecres, 3 de juliol del 2013

Una Festa Major per celebrar i reivindicar


Ja tenim la Festa Major de Barberà del Vallès. Quatre dies de viure el carrer, de trobada de veïns i veïnes, de festa i cultura compartida. 
Una festa major en la que novament ens trobem enmig de la crisi/estafa d'aquest sistema fallit, i que molts i moltes de nosaltres estem vivint moments difícils. Així que aprofitem aquests dies de festa per agafar forces i continuar resistint. Que no ens treguin l'alegria!

A nosaltres ens trobareu a la Carpa Roja, a l’espai d’entitats, que muntem novament EUiA i el PCC. Un espai de trobada on trobareu entrepans, pintxos, begudes, els nostres famosos mojitos, música... i sobretot un ambient d'un roig ben encès!  A més de la bona companyia, us proposem dues activitats per dissabte. El 1r Torneig de Domino de la Carpa Roja (10h), i el Taller de Salsa cubana (19h), que repetim després de l'èxit de l'any passat.

Tot això ho trobareu a L'Espai d'Entitats, que enguany repeteix a l'escenari del centre del poble. Aquesta ubicació (i la del Parc de Can Serra per l'Espai Jove), reivindicada durant anys per la Coordinadora Pro-Festa Major, es consolida després de la bona experiència de l'any passat. I una bona prova de l'encert de tornar la Festa Major al centre és que el nombre d'organitzacions que participen a l'Espai d'Entitats s'ha duplicat, passant de 3 a 6.

Per acabar, US DESITGEM UNA BONA FESTA MAJOR, us animem a gaudir-la a fons i us convidem a passar-vos per la Carpa Roja a compartir una estona amb nosaltres!

Visca la Festa Major!