diumenge, 21 d’abril del 2013

Assemblea oberta per fer seguiment i actualitzar el programa electoral d'ICV-EUiA de Barberà

El proper dissabte 27 d'abril, el grup municipal d'ICV-EUiA de Barberà organtiza una assemblea oberta amb la que vol obrir el debat per definir com continuar treballant per millorar la nostra ciutat des de la feina que es a l'ajuntament. Per fer-ho, es recordaran les principals propostes del programa electoral de les darreres eleccions municipals, i es farà seguiment de fins a quin punt han avançat o no en aquestes propostes, o com s'ha treballar des del nostre grup municipal. 


A més de fer seguiment, també es vol actualitzar el programa electoral, doncs les condicions socials actuals no són les mateixes que ara fa dos anys.

Amb aquest acte, es vol donar continuïtat al procés "Propostes des de l'esquerra", que va servir per el·laborar participativament el programa electoral per les eleccions locals del 2011, ara fa dos anys.

Per facilitar el debat, i com a material previ de l'assemblea, es pot consultar un Resum de les propostes destacades al material de difusió electoral i del programa , així com el Programa Electoral 2011-2015 al nostre bloc.

L'assemblea oberta tindrà lloc el dissabte 27 d'abril, a partir de les 10h del matí, 
Esteu tots i totes convidades!