dilluns, 1 d’octubre del 2012

Assemblea d'inici de curs d'EUiA Barberà

El passat dissabte 29 de setembre va tenir lloc la primera assemblea local d'EUiA d'aquest curs. 

En aquesta primera reunió d'afiliats i afiliades, i també d'amics i amigues, es va concretar el pla de treball pels propers mesos, amb un calendari inevitablement marcat per la recent convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya. Entre les feines prioritàries, destaca continuar impulsant i recolzant les mobilitzacions i organitzacions ciutadanes enfront la crisi, i també tasques organitzatives que ens permetin ampliar la nostra capacitat d'incidència social.

Altre punt destacat va ser la valoració de la Carpa Roja de la passada festa major, amb la participació de amics i amigues que hi van col·laborar. A més de posar en comú aspectes a millorar, i els més positius (com l'encert de situar l'espai d'entitats al centre, o l'augment de gent que col·labora amb la Carpa Roja), es va decidir que a partir d'aquest any, es destinarà part dels beneficis de la carpa a projectes socials, prioritàriament locals.

L'assemblea va continuar amb un repàs del treball dels nostres regidors al grup municipal, amb un traspàs d'informació sobre la participació en plataformes i altres espais de treball unitari i amb propostes d'activitats de debat i agitació per les properes setmanes.

Tot i no estar inclòs inicialment a l'ordre del dia, es va afegir un punt en el que es va comentar la convocatòria d'eleccions i com aquesta s'afronta a nivell nacional per part d'EUiA.

La conclusió de la reunió va ser que cal continuar organitzant-se, treballant en espais unitaris i mobilitzadors a nivell local, al mateix temps que a l'ajuntament, per continuar fent front tant a les conseqüències de la crisi econòmica, com a les seva causa principal, el model neolliberal.