dimarts, 12 de juliol del 2011

Posant el roig a la Festa Major!

I un altre any la Carpa Roja va estar present a la Festa Major! Del 1 al 3 de juliol el PCC i EUiA va muntar la seva carpa a l'espai d'Entitats de Festa Major.


Enguany l'espai d'entitats, i també la Carpa Roja, van estar molt animat. Molta gent es va apropar a compartir la Festa Major amb les entitats i a gaudir de les moltes activitats que aquestes van programar. 
En aquest espai, la carpa d'EUiA i el PCC va posar una nota de color roig, i va fer de punt de trobada per tota la gent propera a les nostres idees, o simplement per aquells que volien sopar un dels nostres entrepans o gaudir dels nostres ja típics mojitos (aquest any amb la novetat dels mojitos de síndria, tot un èxit!)


A més del menjar i el beure, la Carpa Roja va lluir d'allò més amb una decoració feta amb materials reciclats i amb dues petites exposicions integrades a l'espai de taules i a la barra de la carpa. Una de cartells socials de l'agencia Sirius, i una altra de reconeixement i divulgació sobre el moviment 15-M. Sobre aquest darrer tema també hi havia prevista una xerrada el diumenge a primera hora de la tarda, que finalment no es va poder fer per un problema de darrera del ponent previst.

Des d'EUiA de Barberà volem donar les gràcies a totes aquelles persones que en algun moment es van apropar per la Carpa Roja, i  molt especialment a les moltes companyes i companys que la van fer possible, treballant en la preparació i fent torns durant la festa major. L'any que ve, més carpa roja i més Festa Major!