dilluns, 3 de juny del 2013

Comencem a preparar la Carpa Roja! Ens ajudeu?

Com cada any, EUiA i el PCC de Barberà muntarem la Carpa Roja a l'espai d'entitats a la Festa Major, del 5 al 7 de juliol.

Després de la bona valoració que es va fer de la ubicació de l'any passat, l'espai d'entitats repeteix al  Passeig Doctor Moragas, i amb la bona notícia de que enguany som el doble d'entitats!. Ens felicitem de que es consolidi aquest espai, que torna la centralitat de la Festa Major a les entitats i que fa justícia a la reivindicació que ha fet durant anys la Cordinadoora ProFesta Major

Per organitzar la Carpa Roja ja n'hi ha comissions treballant. Estem preparant tot el material necessari, les activitats que farem... etc. Però encara ens fa falta el més important: La gent que fa la Carpa Roja, els companys i companyes, els amics i amigues que fan els torns que fan possible aquest punt de trobada de la gent d'esquerres de Barberà durant les festes.

Us animem a col·laborar amb la Carpa Roja fent un torn o fent un cop de mà per muntar-la! És una bona manera de contribuir a fer més viva la Festa Major, donar visibilitat a les idees de les esquerres, i sobretot passar una bona estona en un bon ambient!

Si us animeu a col·laborar amb nosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres i veiem de quina manera podeu participar. 

Ah, i si no voleu fer torn, sempre podeu passar-vos, fer una cervesa, tastar els nostres mojitos o sopar algun entrepà!