dilluns, 23 de maig del 2011

Nota d'ICV-EUiA de Barberà sobre el resultat de les eleccions municipals

Amb aquesta breu nota volem llençar un primer missatge sobre les eleccions municipals i el seu resultat.

En primer lloc, aclarir que això és un comentari provisional, fins que fem una assemblea oberta a simpatitzants i col·laboradors que farem el proper divendres a la tarda.

Volem agraïr a les més de 900 persones que ens han donat la seva confiança amb el seu vot. A aquestes persones, els hi volem dir que serem una garantia de polítiques d'esquerres i de defensa dels drets dels treballadors i treballadores de Barberà, i els convidem a ajudar-nos en aquesta tasca. Volem que es comuniquin i siguin exigents amb nosaltres, perquè necessitem totes les idees, opinions i propostes per afrontar els reptes que tenim per davant.

Sobre els resultats, apuntar que tot i mantenir la representació amb 2 regidors, ara en un grup conjunt, hem baixat lleugerament en nombre i percentatge de vots. Analitzarem en l'assemblea aquestes dades per interpretar-les i extreure'n les conclusions necessàries per encarar el període institucional que ara comença.

Per últim, també volem destacar el fort augment del vot en blanc, el nul i l'alta abstenció, que en conjunt sumen més de la meitat de les opcions escollides pels electors. Ens sentim directament interpel·lats i corresponsables d'això. Ens comprometem a treballar per fer d'EUiA, i també de la coalició ICV-EUiA, una organització més oberta, transparent, permeable, participativa, propera i útil per a les persones amb valors d'esquerres que viuen i treballen a Barberà.

Un cop feta l'assemblea del divendres 27, farem una valoració dels resultats i farem públic el pressupost de la campanya electoral, tal i com ens vam compometre durant un debat electoral, i que a falta de concretar algunes despeses, es troba al voltant dels 4500€.

Salut i República!