diumenge, 7 de novembre del 2010

Mobilitzacions

Article publicat a la revista d'informació local de Barberà de novembre:


L’èxit de la vaga general del 29 de setembre és una bona notícia per als treballadors i treballadores d’aquest país, que hem demostrat que no ens resignem i que defensarem els nostres drets. Els resultats positius d’aquesta vaga arribaran, i caldrà mantenir la mobilitzacio per defensar les pensions d’avui i del futur.

D’altra banda, a Catalunya tenim eleccions al Parlament el proper 28 de novembre. Després de set anys de govern de les esquerres, s’han fet avenços importants per compensar els 23 anys de polítiques antisocials de CiU amb el suport del PP, però encara és insuficient. Necessitem polítiques més valentes, més socials, més sostenibles, i això només serà possible amb el creixement de la coalició ICV-EUiA.

La mobilització al setembre va ser un èxit, i pot obrir un camí de futur en què les esquerres socials i polítiques plantem cara a les retallades de drets. Però no n’hi ha prou amb la resistència, necessitem governs que es comprometin a defensar la majoria, davant de la voracitat dels més rics i poderosos. El proper novembre, ens hem de mobilitzar també per escollir qui ens defensarà a nosaltres, treballadors i treballadores. Aquest és el sentit de la democràcia.



Jose Luis Rivera
Coordinador Local EUiA Barberà