dilluns, 4 d’octubre del 2010

Mobilitzacions socials i en defensa del territori al Vallès

En aquests dies posteriors a la vaga general, continuen les mobilitzacions socials i en defensa del territori a la nostra comarca, en les que EUiA està present.

El passat diumenge 3 d'octubre diverses organitzacions socials i partits polítics es van manifestar a Sabadell en contra del 4t Cinturó, en la que han participat unes 2.000 persones provinents de diferents ciutats i pobles del Vallès.


I d'altra banda, avui mateix ha començat la II Marxa contra l'atur a Catalunya, a la ciutat de l'Hospitalet del Llobregat. Aquesta marxa busca L'objectiu de la iniciativa és defensar els drets socials i "lluitar contra la situació laboral i econòmica de Catalunya", en paraules d'un dels seus participants.


EUiA de Barberà va fer una moció al ple municipal per què l'ajuntament barberenc donès suport a la Marxa en el seu pas per la nostra ciutat. A falta de confirmar si arribaran a passar per Barberà (seria el 6 d'octubre, en l'etapa entre Sabadell i Montaca), des de EUiA de Barberà donarem la benvinguda i tot el nostre suport als integrants de la marxa.

Us deixem l'enllaç a la web d'EUiA on trobareu més informació d'aquestes movilitzacions.