dissabte, 14 de juliol de 2012

Carpa Roja 2012. Tres dies de festa, fraternitat i compromís

Novament la Carpa Roja va estar present a l'espai d'entitats de la Festa Major de Barberà, del 6 al 9 de juliol. La principal novetat d'enguany ha estat la recuperació del centre la vila (Pg. Dr Moragas i Parc de Can Serra) com a espai per que les entitats facin les seves activitats i muntin les seves carpes. El resultat ha estat tot un èxit. L'ambient viscut ha sigut excel·lent durant tots els moments del dia, i el degoteig d'activitats d'entitats, esportives, i les pròpies de l'Ajuntament, creava una sensació de festa més animada, popular i participativa. Ara cal treballar per mantenir i millorar el model de Festa que s'ha començat a dibuixar en aquesta edició de la Festa Major.


La carpa, organitzada per EUiA i el PCC de Barberà, va tenir molta animació durant els tres dies de festa major, i va servir per aportar un espai més de trobada a la festa major, amb activitats com el vermut amb els Iai@flautes de diumenge o la Nit Cubana, al mateix temps que donar visibilitat a les propostes i les alternatives d'esquerres que aportem des d'EUiA per sortir de la situació de crisi econòmica i social en la que ens trobem. Cal recordar que l'espai ocupat per la Carpa Roja va ser la mateixa que fa 18 anys, recuperant d'aquesta manera l'emplaçament històric de les casetes de Festa Major.

Des d'EUiA de Barberà volem donar les gràcies a tots els veïns i veïnes que es van apropar, als companys i companyes del Casal Cubà de Barberà, que van col·laborar amb la Carpa Roja amb la Nit Cubana (tot un èxit el taller de salsa). Un agraïment especial als Iai@flautes que van compartir amb nosaltres el vermut i el dinar del diumenge, i ens van inspirar per continuar lluitant per allò públic. I sobretot, moltes gràcies a les gairebé 50 membres i amics i amigues d'EUiA de Barberà que van fer algun torn i van fer possible la Carpa Roja.

Visca la Festa Major!